2 spisemodne avokado (ikke for faste, ikke for bløte)
2 ss cocosa eller annet kokosfett (jeg bruker denne)
2 ss agave eller yakonsirup
2 ss lucuma
1 ss camu camu
Saften av 1/2 sitron
1 liten klype salt (maldon eller himalaya)
litt vann
Sil vannet av bærene, ta gjerne vare på vannet til senere. Ha alt utenom vannet i en blender.
Juster konsistensen gradvis med vannet fra bærene (eller rent vann). Konsistensen skal være en blanding av mousse, pudding og krem. Det skal sitte fast på skjeen uten å være fast i konsistensen. Denne er ufattelig god! Den ser kanskje ikke så delikat ut, men stol på meg, det er den.
Visste du forresten at gojibær er fullpakket av antioksidanter og proteiner? På rawganik kan du lese mer om mirakeleffekten av gojibærknasking ;o)
Nå skal jeg drikke opp kaffen mens jeg ser på Ole Brumm og Heffalumpen, så blir det testing av de nye langlinene.
Ha en riktig fin søndag!
mmmmm så godt ut! :D
SvarSlettDet er det, en skikkelig fryd for ganen! ;)
SvarSlett